Selvfinansierende leasinghus med personlighed

ERhvervsleasing

Erhvervsleasing er værd at overveje, hvis du ikke ønsker at binde store mængder kapital i virksomhedens køretøjer, som du ellers skulle have gjort i forbindelse med køb eller finansiering. En af de væsentligste  fordele er derfor, at du beholder likviditeten i din virksomhed, i stedet for at binde den i biler.

Ved køb af en firmabil på hvide plader kan ingen del af momsen fradrages. Det gælder også for momsen af de løbende driftsudgifter.

Ved leasing af en personbil forholder det sig anderledes. Løber leasingperioden over mere end 6 måneder, og skal bilen anvendes mindst 10 % til erhvervsmæssig kørsel, er der fradrag for en del af momsen af de løbende leasingydelser.

Privat flexleasing

Først og fremmest er den største fordel ved flexleasing, at du kan få store pengebesparelser ved flexleasing fremfor at købe bilen selv. Med flexleasing har du et langt mindre værditab på bilen, hvilke giver denne pengebesparelse på især dyre biler til over 300.000 kr. inkl. registreringsafgift.

Når du benytter dig af flexleasing er det vigtigt, at restværdien der er indført i leasingkontrakten er realistisk, da det ellers kan blive en dyr omgang.

Restværdien er den værdi bilen skal sælges til når leasingperioden er slut, og hvis den er for høj i forhold til markedsprisen, så får leasingtager en efterregning på difference på markedsprisen og restværdien. Hos Midt Leasing A/S har vi en løsning på dette, da vi kan tilbyde at indestå for de restværdier vi angiver på vores leasingkontrakter, såfremt bilen er købt og handlet af os fra start. 

Om flexleasing

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er din mulighed for at køre din drømmebil, uden at binde for meget kapital i bilen. Når du køber en bil, betaler du både bilens pris inklusiv forhandleravance, moms og registreringsafgift på én gang. Når du flexleaser, deler du betalingen af registreringsafgift op i små rater for den tid, leasingkontrakten løber.

Hvad betyder førstegangydelse?

Ved indgåelse af en leasingkontrakt betaler man en førstegangsydelse. Den kan betragtes som en slags udbetaling, og den dækker alle udgifter som etableringsomkostninger, hjemtagelse og klargøring, så du ikke skal bekymre dig yderligere. Som udgangspunkt dækker førstegangs-ydelsen også den forventede afskrivning på bilen i perioden.

Hvad dækker den månedlig ydelse?

Du betaler den månedlige ydelse i hele leasingperioden, som kan være 12, 24, eller 36 måneder. Den månedlige ydelse indeholder bl.a. bilens forholdsmæssige registeringsafgift for perioden

Hvad er Restværdi?

Efter aftalens udløb skal leasingtageren anvise en køber til bilen. Derfor er det vigtigt, at bilens restværdi,  der er indført i leasingkontrakten er realistisk. Hos Midt Leasing A/S har vi flere års erfaring indenfor dette, så du ikke står med en urealistisk restværdi.